© 2017 by Mariska Zwaans.        Proudly created with Wix.com

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • Grey Instagram Icon

Auti Talk!

Op dit moment is de Auti Talk! tijdelijk gestopt. In januari 2020 gaan we weer verder, mits er voldoende aanmeldingen zijn. Bent u wel geïnteresseerd om een Auti Talk! bij te wonen, stuur dan een bericht. 

 

 

Auti Talk! is bedoeld voor ouders, verzorgers, opa's oma's of andere aanverwanten die te maken hebben meteen kind of volwassene in het autisme spectrum stoornis of iets soortgelijks. Het is de bedoeling dat je onder gelijkgestemden je verhaal kunt doen of kunt luisteren naar elkaar onder het genot van een lekker kop koffie of thee.

Er kunnen ideeën, tips en adviezen onder elkaar besproken worden. Er zijn eventueel mogelijkheden om bepaalde onderwerpen waar je mee te maken krijgt als ouder/verzorger of aanverwanten, te bespreken met elkaar.

Als kindercoach en als ouder met zelf een kind in het autisme spectrum,is mij opgevallen dat mensen de behoefte hebben om met elkaar in gesprek te kunnen gaan. Deze mogelijkheid wil ik graag creëren.

Ik hoop hiermee een doelgroep te kunnen bereiken waar eigenlijk geen mogelijkheden voor zijn in Hellevoetsluis op dit moment.
En tevens hoop ik dat er voor ouders/ verzorgers en aanverwanten met een kind in het autisme spectrum, een sociaal netwerk kan ontstaan van gelijkgezinden. 

 

De bijeenkomsten van Auti Talk! worden gehouden op iedere laatste maandag van de maand.
Tijd van 20.00 uur tot 21.30 uur.

Prijs € 5,- pp incl koffie, thee en wat lekkers.

Locatie:

Jongerencentrum Skills/Dock

Fazantenlaan 4,3222 AM Hellevoetsluis

Voor info en aanmelden:

06 39751305
bloomandgrowcoaching@gmail.com